ataka-rf-po-zaporizhzhyu-vidomo-pro-simokh-postrazhdalikh-u-trokh-zakladakh-osviti-povilitali-vikna

Атака рф по Запоріжжю: відомо про сімох постраждалих, у трьох закладах освіти повилітали вікна

 • 274326 переглядiв

КИЇВ. 9 серпня. УНН. Унаслідок ракетної атаки рф по Запоріжжю постраждало семеро осіб, їм надається необхідна допомога. За попередньою інформацією у п'яти багатоповерхівках та трьох закладах освіти повилітали вікна, пише УНН з посиланням на сторінку секретаря Запорізької міської ради Анатолія Куртєва в Telegram.

Деталі

"Наразі відомо про п'ять постраждалих, вони знаходяться у лікарні. Кількість травмованих може збільшитися, оскільки в багатьох квартирах вибило вікна, розлетілись уламки скла", - повідомив голова Запорізької ОВА Юрій Малашко.

Пізніше Куртєв уточнив, що кількість постраждалих зросла до семи. За попередньою інформацією у пʼяти багатоповерхових будинках та у трьох закладах освіти повилітали вікна.

Цитата

"Комунальники вже займаються ліквідацією наслідків рашистського удару. На місці чергує комунальний автобус, розгорнуто найближчий тіц, працюють представники благодійних фондів, задіяно усі відповідні міські служби", - поінформував секретар.

Нагадаємо

Секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв повідомив, що ворог атакував житловий квартал Запоріжжя. Наразі відомо про трьох загиблих.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі