ukenru
astrolog-povidomila-chi-dopomozhut-zirki-ukrayini-v-period-viboriv

Астролог повідомила, чи допоможуть зірки Україні в період виборів

 • 18915 переглядiв

КИЇВ. 26 грудня. УНН. У наступному році президентські і парламентські вибори в Україні припадуть на сприятливі з точки зору астрології періоди. Про це повідомила доктор астропсихології і інтегративної психологи Олена Осипенко в коментарі кореспонденту УНН.

"Вибори (і президентські, і парламентські - ред.) пройдуть в сприятливі астрологічні періоди, тому для України як для країни це дуже добре. У період президентських виборів очікується жорстка боротьба між кандидатами. Вона пов'язана з тим, що стара система може не захотіти віддавати свої права новій прогресивній силі, яка цілком може з'явитися в найближчі місяці на політичній арені", - зазначила астролог.

При цьому вона уточнила, що згідно астропрогнозу, вибори глави держави пройдуть в два тури, в "прогресивному" для країни напрямі. В цілому ж для країни перша половина року буде більш напруженою, тоді як друга (з середини травня) буде характеризуватися більшою стабільністю.

"Для України перші чотири-п'ять місяців року будуть досить напруженими. Це може бути пов'язано з передвиборчою кампанією, боротьбою, яка в нашій країні проходить досить складно, агресивно. А ось з другої половини травня і до листопада 2019 року досить спокійний період буде відчувати народ України, відносно стабільний. Кінець року може розкрити хороші можливості для нашої країни в міжнародному співробітництві ", - зазначила астролог.

За її словами, успішними в Україні будуть реформи в освіті, а також кроки в міжнародній політиці.

Нагадаємо, що 2019 рік, який настає, буде вдалим для інтелектуальної і творчої роботи, а також для укладення шлюбів і народження дітей.

Наступаючий рік Свині за китайською традицією має символ родючості.

Українські Національні Новини

Політика