ukenru
astrolog-poradila-vchiti-movi-i-podorozhuvati-v-novomu-rotsi

Астролог порадила вчити мови і подорожувати в новому році

 • 13292 переглядiв

КИЇВ. 26 грудня. УНН. Наступаючий рік необхідно використовувати для отримання нових знань, в тому числі для вивчення іноземних мов, для подорожей і міжнародного співробітництва. Такі поради дала доктор астропсихології і інтегративної психологи Олена Осипенко в коментарі кореспонденту УНН.

"8 листопада 2018 року Юпітер - планета розширення і соціальних досягнень перейшла в знак Стрільця, де буде до 2 грудня 2019 року. Це найвдаліший період для вирішення питань, пов'язаних з міжнародним співробітництвом, отримання будь-якого виду освіти, вивчення іноземних мов. Використовуйте цей річний період для подорожей в нові для вас місця, для вивчення інформації, яка розширює ваш світогляд і зміцнює віру. Почніть викладацьку діяльність, якщо вам є чим поділитися з людьми або навчіться нової професії", - зазначив мулу астролог.

При цьому О.Осипенко уточнила, що проходження Юпітера по Стрільцу допоможе у вирішенні важливих державних питань шляхом міжнародних домовленостей. За її словами, в наступному році можуть переглядатися важливі питання, що зачіпають інтереси багатьох країн, і підписуватися міжнародні договори, які закладають основи міжнародної політики на найближчі дванадцять років.

"Може отримати розвиток все, що пов'язано з транспортом, дорогами, освітою, культурою, наукою, підвищенням престижу держави", - уточнила вона.

Нагадаємо, що настає 2019 рік буде вдалим для інтелектуальної і творчої роботи, а також для укладення шлюбів і народження дітей.

Наступаючий рік Свині за китайською традицією має символ родючості.

Українські Національні Новини

Суспільство