armiya-yordaniyi-zbila-bezpilotnik-scho-letiv-iz-siriyi-ta-perevoziv-narkotiki

Армія Йорданії збила безпілотник, що летів із Сирії та перевозив наркотики

 • 220943 переглядiв

КИЇВ. 25 липня. УНН. Йорданська армія збила безпілотник, що перевозив наркотики із Сирії до північного прикордонного регіону Йорданії. Це вже третій подібний інцидент за останні тижні, пише агентство Reuters, передає УНН.

Деталі

Безпілотник, який перевозив два кілограми кристалічного метамфетаміну, був перехоплений і збитий на кордону з Йорданією.

Це сталося через день після того, як начальники армії та служб безпеки Йорданії та Сирії зустрілися, щоб обговорити способи приборкання зростаючої проблеми контрабанди. Попри обіцянки Дамаска, Йорданія стверджує, що не бачила реальних спроб придушити незаконну торгівлю.

У контрабанді наркотиків Йорданія звинуватила проіранських бойовиків, які, за її словами, охороняються підрозділами сирійської армії.

На тлі війни Сирія стала головним місцем багатомільярдної торгівлі наркотиками в регіоні, а Йорданія — основним транзитним шляхом до багатих на нафту країн Перської затоки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖІран контрабандою ввозив нові вдосконалені дрони до росії, використовуючи човни та державну авіакомпанію - The Guardian

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі