armiya-rf-obstrilyala-77-raziv-zaporizku-oblast-odna-lyudina-zaginula-ye-poraneni

армія рф обстріляла 77 разів Запорізьку область: одна людина загинула, є поранені

 • 147233 переглядiв

КИЇВ. 28 червня. УНН. Російські окупанти минулої доби 77 разів обстріляли 16 населених пунктів Запорізької області. В результаті атак загинула одна людина, ще дев’ятеро отримали поранення. Про це у середу повідомив голова Запорізької ОВА Юрій Малашко у Telegram, передає УНН.

Цитата

«На території області російські війська здійснили 77 атак по 16 містах і селах. Авіацією ворог вдарив по Оріхову та Малій Токмачці, з РСЗВ здійснив 5 обстрілів Левадного, Білогір'я, Лугівського, 70 артобстрілів прийшлося по Гуляйполю, Оріхову, Залізничному, Преображенці, Малинівці, Юрківці та іншим прифронтовим селам», - написав Малашко.

За його словами, від ворожих снарядів загинув один цивільний, поранення отримали дев’ятеро людей. У П'ятихатках травмовано 75-річного чоловіка, а в Преображенці постраждали чоловіки 42 та 49 років

Як повідомив Малашко, додалося ще 40 повідомлень про руйнування об'єктів цивільної інфраструктури: квартири, будинки, гаражі та інше майно людей.

Доповнення

26 червня армія рф здійснила 43 обстріли 15 населених пунктів Запорізької області. Під час артобстрілу Оріхова загинула місцева жителька.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Донеччина: окупанти за добу вбили 9 людей

     • 507023 переглядiв

    Генштаб: кількість знищених окупантів перевищила 227 тисяч

     • 756307 переглядiв

    У небі над Україною вночі збили шість "шахедів"

     • 559801 переглядiв

    На Дніпропетровщині ліквідували два ворожих дрони - ОВА

     • 443953 переглядiв