ukenru
armiia-rf-pizno-vvecheri-zavdala-raketnoho-udaru-po-terytorii-pidpryiemstva-na-kharkivshchyni

Армія рф пізно ввечері завдала ракетного удару по території підприємства на Харківщині

 • 54582 переглядiв

За минулу добу близько 20 населених пунктів Харківської області зазнали ворожих артилерійських та мінометних обстрілів, пошкоджено житлові будинки та об'єкти інфраструктури, одна людина отримала поранення у селі Новоосинове.

Близько 20 населених пунктів Харківської області зазнали ворожих артилерійських та мінометних обстрілів за минулу добу, ракетний удар російськими військами завдано по території підприємства в Малинівці, одна людина отримала поранення у Новоосиновому, повідомив у вівторок голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, пише УНН.

23:20 під ракетним обстрілом з С-300 було смт Малинівка Чугуївського району. Влучання на територію підприємства. Пошкоджені ворота, вікна та двері будівлі. Постраждалі відсутні

- повідомив Синєгубов у соцмережах.

Деталі

Загалом за минулу добу артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 20 населених пунктів Харківщини: Гур'їв Козачок, Гатище, Вовчанськ, Бочкове, Бударки, Амбарне та ін. Зокрема:

▪️ 21:20 відбувся ворожий обстріл села Новоосинове Куп'янського району з РСЗВ. Внаслідок якого пошкоджено приватне домоволодіння. Обійшлося без постраждалих.

▪️ 20:20 у місті Вовчанськ внаслідок обстрілу з РСЗВ пошкоджено приватний будинок. Постраждалих немає.

▪️ 12:45 у селі Лук'янці Харківського району відбувся ворожий артобстріл, внаслідок якого зруйновано приватний будинок. Також без постраждалих.

▪️ 8:00 у селі Новоосинове Куп'янського району внаслідок ворожого обстрілу з РСЗВ пошкоджено будівлю котельні, два приватні будинки, будинок культури. Травмований 62-річний чоловік, без госпіталізації.

"За минулу добу на Куп’янському напрямку ворог здійснив 3 безуспішні атаки в районі н.п. Синьківка", - повідомив Синєгубов.

На Харківщині офіційно підтверджений один випадок застосування ворогом ракет виробництва КНДР – облпрокуратура18.03.24, 15:17 • [views_0]

Юлія Шрамко

Війна