ukenru
arestovich-rozpoviv-khto-zaminiv-kravchuka-pid-chas-zasidannya-tkg

Арестович розповів, хто замінив Кравчука під час засідання ТКГ

 • 61018 переглядiв

КИЇВ. 7 липня. УНН. Голову української делегації в Тристоронній контактній групі Леоніда Кравчука, якого нещодавно прооперували, на сьогоднішньому засіданні замінив голова Комітету Верховної Ради України з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва, народний депутат від “Слуги народу” Олександр Мережко. Про це журналісту УНН повідомив спікер української делегації ТКГ, радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович.

Цитата

“Сьогоднішнє засідання ТКГ вів голова політичної підгрупи, народний депутат України, голова комітету з міжпарламентського співробітництва Олександр Мережко”, - сказав Арестович.

Деталі

Як зазначив Арестович, Мережко очолив засідання ТКГ через те, що перший заступник голови делегації, віце-прем’єр-міністр, міністр із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков перебуває сьогодні із офіційним візитом у НАТО.

Нагадаємо

29 червня перший президент України та голова української делегації в Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук переніс операцію на серці.

Через стан здоров’я 87-річний Леонід Кравчук пропустив урочисте засідання Ради з нагоди Дня Конституції.

Як зазначив у коментарі УНН радник з інформаційної політики української делегації у ТКГ Олексій Арестович, в Офісі Президента поки що не розглядають можливість заміни 87-річного голови української делегації в Тристоронній контактній групі (ТКГ) щодо Донбасу Леоніда Кравчука після раніше перенесеної ним операції на серці.

Українські Національні Новини

Політика