ukenru
arestovich-okupanti-namagayutsya-viyti-na-kordon-khersonskoyi-ta-zaporizkoyi-oblastey

Арестович: окупанти намагаються вийти на кордон Херсонської та Запорізької областей

 • 218543 переглядiв

КИЇВ. 27 квітня. УНН. Російські окупанти не полишають спроб вийти на кордон Херсонської та Запорізької областей. Про це повідомив на брифінгу у середу радник глави Офісу Президента України Олексій Арестович, пише УНН.

Цитата

"Ворог продовжує намагатись вийти на кордони Херсонської області. Йому це не вдається, тому що, завдяки гарному сполученню наших розвідувальних засобів, а також засобів ураження, авіації, артилерії ми наносимо вправні і дуже вдалі удари по місцям скупчення противника, по його командним пунктам, по складам боєприпасів, що ефективно дозволяє зривати йому темпи наступу, уповільнювати їх, а на деяких ділянках зупиняти", - сказав Арестович.

"Та сама картина на Гуляйполівському напрямку, на напрямку Запоріжжя. Ворог суттєво уповільнив своє просування, на деяких ділянках не просувається взагалі",- додав він.

Деталі

Зі слів радника глави ОП, головними напрямками зосередження зусиль російських загарбників залишається зона ООС у напрямку на Слов'янськ, Краматорськ, а також Маріуполь де вони продовжують намагатися знищити українських захисників на "Азовсталі".

"Це їм не вдається, і, як ми бачимо, наша дипломатія, президент України Володимир Зеленський і голова Офісу працюють над тим щоб міжнародні гуманітарні організації і країни-партнери примусили володимира путіна для того, щоб звільнити наших людей, які знаходяться в оточенні в "Азовсталі". Це цивільні, але ми працюємо і над тим, щоб евакуювати наших військових", - додав Арестович.

Нагадаємо

Раніше сьогодні Генштаб повідомив про те, що окупанти намагалися покращити тактичне положення своїх військ в напрямку Запоріжжя. Успіху не мають, відійшли із втратами.

Українські Національні Новини

Суспільство