ukenru
arakhamiya-stav-na-zakhist-yuzika

Арахамія став на захист "Юзіка"

 • 11876 переглядiв

КИЇВ. 21 листопада. УНН. Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія не бачить криміналу в опублікованих аудіозаписах розмови народних депутатів, зокрема нардепа зі "Слуги народу" Юрія Корявченкова. Про це він заявив журналістам у четвер, передає кореспондент УНН.

"Ви самі чули ці плівки? Ви там бачите якусь корупцію чи щось таке? Я бачив особисто, те, що я почув – що приїхали люди в рідне місто Президента, це група людей, не пов’язана один з іншим, група нардепів з різних кіл. Вони кажуть: там є у вас, як і в моєму рідному Миколаєві, нелегальна якась там "ігорка", металобрухтом займаються нелегально, наркомани якісь там, і таке інше. Вони кажуть: хто б вам не казав, що з Києва будуть телефонувати, шліть всіх подалі і робіть свою роботу", - сказав Арахамія.

З його слів, на аудіозапису він почув, як нардепи "хочуть навести у цьому місті нормальний порядок, щоб показати всій країні, що прийшли зміни".

"Я спілкувався з Корявченко, я спілкувався з Неклюдовим, і вони кажуть: слухай, там нічого не було. Як Неклюдов з Корявченко, з різних, так би мовити, таборів, люди, не могли б разом щось робити кримінальне… Ця інформація з’явилась в оперативних джерелах, як пояснюють зараз правоохоронці, ще 3 місяці тому. Вони переслухали і зрозуміли, що немає криміналу, а зараз воно видається за якийсь "гейт", - додав голова фракції.

Нагадаємо, 18 листопада в мережі оприлюднили розмову народного депутата від фракції “Слуга народу” Юрія Корявченкова (“Юзік” з "95 кварталу" — ред.), яку він провів разом зі своїми колегами у Кривому Розі з представниками місцевої поліції.

Українські Національні Новини

Політика