ukenru
arakhamiya-rozpoviv-yaki-politsili-naybilshe-vplivayut-na-golosuvannya-po-rinku-zemli

Арахамія розповів, які політсили найбільше впливають на голосування по ринку землі

 • 19895 переглядiв

КИЇВ. 7 лютого. УНН. Найбільший спротив, що заважає впровадженню ринку землі, чинить фракція "Опозиційна платформа - За життя", у той час, як "Батьківщину" у "Слузі народу" не сприймають всерйоз. Про це у кулуарах Ради заявив голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, передає кореспондент УНН.

"Батьківщини" на цьому процесі (розгляду – ред.) немає. Це маленька комаха, яка літає і жужить. ОПЖЗ дійсно чинить серйозний спротив (своїми правками – ред.)", - відповів Арахамія на запитання, чи можна домовитись про скасування поправок до законопроекту про ринок землі.

На його думку, своїм супротивом та правками, фракція гальмує потрібні їм самим процеси.

"Вони (ОПЗЖ – ред.) довели, що можуть чинити спротив, але це заважає їхнім виборцям. Наприклад, зарплати шахтарям, яким чином приймати? Є законопроект про пільги дітям війни. Вони теж його затримують тим, що штучні правки розглядають в залі", - додав Арахамія.

Він також зазначив, що фракція "точно не буде нічого виторговувати" в інших.

Нагадаємо, що Верховна Рада України завершила сьогоднішнє обговорення законопроекту №2178-10 про відкриття ринку сільськогосподарських земель в Україні, не ухваливши жодної з 32 розглянутих поправок.

Українські Національні Новини

Політика