arakhamiya-rozpoviv-pro-mekhanizmi-borotbi-z-reyderstvom

Арахамія розповів про механізми боротьби з рейдерством

 • 10191 переглядiв

КИЇВ. 14 листопада. УНН. Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія розповів про конкретні механізми боротьби з рейдерством, зокрема щодо посилення відповідальності реєстраторів. Про це він повідомив в кулуарах Верховної Ради, передає кореспондент УНН.

Голова фракції "Слуга народу" вважає, що посилення кримінальної відповідальності реєстраторів зможе частково вирішити проблему рейдерства.

"Там питання про підсилення відповідальності реєстраторам дуже велике, зміни до закону про нотаріат будуть. І ми пропонуємо навіть підвищити кримінальну відповідальність посадовим особам, які в цьому можуть бути задіяні", - підкреслив Арахамія, відповідаючи на запитання про конкретні механізми боротьби з рейдерством, які передбачає законопроект №2194.

Нагадаємо, проект закону №2194 передбачає вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин. Його планують розглянути у Верховній Раді 14 листопада у першому читанні.

Нагадаємо, 13 листопада народні депутати України, при заблокованій фракцією "Опозиційна платформа - За життя" трибуні і викрики "Ганьба!", ухвалили у першому читанні законопроект №2178-10 щодо запровадження ринку землі. Відповідне рішення підтримали 240 народних обранців.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Арахамія розповів про механізми боротьби з рейдерством

     • 10191 переглядiв

    У Запорізькій області зникла матір з трьома доньками

     • 19474 переглядiв

    Нардепи планують підняти податок на "айкос"

     • 33380 переглядiв

    Вночі у Маріуполі горів металургійний завод імені Ілліча

     • 108119 переглядiв