ukenru
arakhamiya-rozpoviv-nad-chim-pratsyuvav-misyats-noviy-zakon-pro-sbu-ta-poyizdki-v-regioni

Арахамія розповів, над чим працював місяць: новий закон про СБУ та поїздки в регіони

 • 14964 переглядiв

КИЇВ. 20 жовтня. УНН. Голова парламентської фракції “Слуга народу” Давид Арахамія протягом місяця, доки не було засідань Верховної Ради, працював у комітеті над новим законопроектом про Службу безпеки України та чотири рази їздив в регіони. Про це він розповів журналістам під стінами парламенту, передає кореспондент УНН.

“У нас була робота в комітетах. Ми працюємо над новим законопроектом про СБУ. Це великий законопроект, він в багатьох випадках містить в собі інформацію, яка є з обмеженим доступом. Тому нам треба збиратися фізично. По-друге, віртуально ми збиралися 5-6 разів”, - сказав Арахамія.

Додамо, що він є членом комітету ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки. За його словами, також комітетом розглядалися зміни щодо державного оборонного замовлення.

“Я їздив чотири рази по регіонах, це не пов’язано з виборчою активністю. Це були подорожі по промислових підприємствах”, - додав Арахамія.

Нагадаємо, ВР не працювала у сесійній залі через те, що серед нардепів та працівників Апарату ВРУ був зафіксований спалах коронавірусу.

Як повідомив голова ВРУ Дмитро Разумков, у Верховній Раді України на COVID-19 хворіють або перехворіли 60 народних депутатів.

Українські Національні Новини

Політика