ukenru
arakhamiya-prognozuye-schonaymenshe-minus-tri-mandati-vid-opzzh-u-radi-do-richnitsi-vtorgnennya-rf

Арахамія прогнозує щонайменше "мінус три мандати від ОПЗЖ" у Раді до річниці вторгнення рф

 • 454909 переглядiв

КИЇВ. 22 лютого. УНН. Голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія очікує "щонайменше мінус три депутатські мандати від ОПЗЖ" до річниці вторгнення рф, пише УНН.

Цитата

"До роковин повномасштабного вторгнення очікуємо щонайменше мінус три депутатські мандати від ОПЗЖ. Закликаю усіх депутатів від заборонених партій дослухатися до мого заклику і скласти повноваження", - зазначив Арахамія у Telegram.

Деталі

Також Арахамія закликав людей "не вестися на популістські заклики деяких політиків, які на догоду проросійським силам підбурюють до неконституційних, волюнтаристських рішень". "Адже маємо вже перший прецедент від зрадника Медведчука, адвокати якого подали позов проти Верховної Ради щодо скасування і визнання незаконною процедури позбавлення його мандата. Це свідчить про те, що фанати путіна шукатимуть будь-які зачіпки для оскарження рішень влади. Для того, щоб у них такого шансу не було, очищення парламенту проходитиме виключно в конституційний спосіб", - вказав Арахамія.

Доповнення

Народний депутат Олег Волошин від нині забороненої партії "ОПЗЖ" подав заяву про складання мандата.

Раніше до Верховної Ради надійшли заяви Наталії Королевської та її чоловіка Юрія Солода про відмову від мандатів народних депутатів.

Українські Національні Новини

Політика