ukenru
arakhamiya-pro-seks-skandal-u-radi-vinen-turborezhim

Арахамія про секс-скандал у Раді: винен турборежим

 • 16028 переглядiв

КИЇВ. 31 жовтня. УНН. У секс-скандалі, в епіцентрі якого опинився народний депутат від "Слуги народу" Богдан Яременко, винен турборежим, в якому працювала Верховна Рада 9-го скликання на початку своєї каденції. Таку думку висловив голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія журналістам у кулуарах парламенту, передає кореспондент УНН.

Так, коментуючи плани фракції розглянути питання щодо санкцій стосовно нардепа, Арахамія намагався пожартувати про секс-скандал свого колеги по фракції.

"Я як батько шістьох дітей не можу це (секс-скандал - ред.) коментувати... Я думаю, що в цьому питанні винен турборежим", - заявив Арахамія.

Нагадаємо, раніше у мережі з'явилися фото листування нардепа Яременка, де він нібито спілкувався в онлайн-мережі знайомств про інтим за гроші. На це Яременко на своїй сторінці у Facebook заявив, що під час засідання Верховної Ради влаштував "провокацію" та дозволив журналістам сфотографувати своє сфабриковане "листування". 

Пізніше Яременко видалив згаданий пост і вибачився "перед усіма, кому своїм необдуманим вчинком створив проблеми". 

"Слуга народу" планує розглянути питання щодо санкцій стосовно Яременка вже цього тижня на засіданні фракції. При цьому, у Раді ініціюють відсторонення нардепа від керівництва комітетом через секс-скандал.

Українські Національні Новини

Політика