ukenru
arakhamiya-pro-cholovika-skorokhod-vin-pogrozhuvav-deputatam

Арахамія про чоловіка Скороход: він погрожував депутатам

 • 23586 переглядiв

КИЇВ. 14 листопада. УНН. Чоловік народної депутатки від фракції "Слуга народу" Анни Скороход на прізвище Алякін погрожував народним депутатам України. Про це в кулуарах Ради заявив голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, передає кореспондент УНН.

"Ми побачили зараз ризики, він залякував деяких депутатів, вони до мене особисто підходили. До НАБУ надішлють заяви, нехай цим займається НАБУ", - сказав Арахамія.

За його словами він знав, що є така людина, але не знав що у народної депутатки є з ним стосунки.

"Я знав що є така людина, яка дуже стрьомно виглядає, ну реально, яка є в розшуку в Російській Федерації. Він погрожував депутатам у профільному комітеті, я не буду вам казати прізвища", - сказав Арахамія.

За словами Голови фракції, він не розголошуватиме прізвища депутатів, щоб їх захистити, бо пан Алякін належить до кримінального кола.

"Я не хочу нікого підставляти, розумієте. Зараз будемо просити охорону надавати кожному члену комітету", - сказав Арахамія.

Раніше УНН повідомляв, голова фракції "Слуга народу" буде ініціювати виключення Анни Скороход з фракції за те, що вона голосує всупереч рішенням фракції.

Українські Національні Новини

Політика