ukenru
arakhamiya-otsiniv-robotu-parlamentu-za-50-dniv-i-skazav-scho-turborezhim-daye-negativni-naslidki

Арахамія оцінив роботу парламенту за 50 днів

 • 9766 переглядiв

КИЇВ. 17 жовтня. УНН. Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія оцінив ефективність роботи Верховної Ради України за 50 днів на 7 з 10, а також сказав, що турборежим дає негативні наслідки. Про це він повідомив сьогодні в кулуарах Ради, передає кореспондент УНН.

"Я на 7 з 10 десь оцінюю працездатність і ефективність роботи парламенту", - зазначив Арахамія.

За його словами у роботі парламентарів був лише один провал щодо законопроекту №1009 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення окремих положень кримінального процесуального законодавства.

"Щодо провалів, у нас був провал з законопроектом №1009 через некомунікацію ми його ліквідували, таких провалів, які спричинили такий розголос чи шкоду, більше ми не мали", - сказав Арахамія.

Також він вважає, якщо взяти кількість законопроектів, які вже проголосовані, підписані і вони в дії, то це рекорд за всю історію України за 50 днів роботи парламенту.

"Чи будемо ми рухатися з такою швидкістю, вірогідно що ні. Тому що турборежим дає негативні наслідки. І ми вважаємо, що ми на 30-40% знизимо швидкість, але підвищимо якість", - сказав Арахамія.

Нагадаємо, 19 вересня, Верховна Рада відправила на повторне друге читання законопроект № 1009 щодо змін до кримінального процесуального законодавства, підтримавши скасування “правки Лозового” і надання права на самостійне прослуховування Державному бюро розслідувань і Національному антикорупційному бюро.

Раніше УНН повідомляв, за словами голови фракції "Слуга народу" Давида Арахамії під час голосування за законопроект щодо дозволу на прослуховування для Державного бюро розслідувань і Національного антикорупційного бюро багатьох народних депутатів дезінформували незгодні з окремими положеннями законопроекту колеги.

Українські Національні Новини

Політика