ukenru
apple-polegshit-zhittya-vlasnikam-svoyeyi-novoyi-modeli-iphone-wsj

Apple полегшить життя власникам своєї нової моделі iPhone - WSJ

 • 19064 переглядiв

КИЇВ. 31 січня. УНН. Американська компанія Apple, цілком можливо, випустить нову модель iPhone з функцією сканера відбитку пальців під екраном в якості альтернативи Face ID, з яким у користувачів виникають складності. Про це повідомляє оглядач гаджетів Джоанна Стерн у своїй колонці для Wall Street Journal, передає УНН.

Цитата:

"Компанія (Samsung - ред.) удосконалила деякі зі своїх кращих раніше представлених функцій, включаючи датчик відбитків пальців, екран, що оновлюється з частотою 120 Гц і 10-кратний зум-об'єктив на S21 Ultra. Не випадково, що це одні з тих самих функцій, які Apple, ймовірно, включить в свої наступні iPhone, будь то брендові iPhone 12S, iPhone 13 або iPhone Super Max Crazy Deluxe 2021 ", - пише оглядач.

Деталі

За словами Стерн, двоє колишніх співробітників Apple розповіли їй, що компанія працює над технологією відбитку пальців під екраном і розглядає можливість використання Touch ID і Face ID на одному пристрої. Раніше про те, що Apple тестує сенсори відбитків пальців на екрані свого наступного iPhone, повідомляв Bloomberg.

Стерн зазначає, що датчик відбитків працює куди швидше ніж Face ID, особливо під час пандемії коронавірусу, коли люди в основному дотримуються маскового режиму.

Що було раніше

Видання Bloomberg не так давно дізналося, що Apple тестує гнучкі екрани для своїх смартфонів. Відзначається, що розробка перебуває на ранній стадії і навіть невідомо чи буде в підсумку допущена до виробництва. Випуск iPhone з подібних гнучким екраном може стати найрадикальнішим зміною пристроїв від Apple.

Українські Національні Новини

Технології