ukenru
apelyatsiyniy-sud-otrimav-skargu-na-virok-figurantu-spravi-pro-vbivstvo-veremiya

Апеляційний суд отримав скаргу на вирок фігуранту справи про вбивство Веремія

 • 7499 переглядiв

КИЇВ. 30 січня. УНН. Апеляційний суд Києва отримав скаргу Генеральної прокуратури України на вирок Юрію Крисіну, якого Шевченківським районним судом столиці засуджено до 4 років неволі з дворічним випробувальним терміном за участь у вбивстві журналіста В'ячеслава Веремія. Про це повідомляє прес-служба суду, передає УНН.

"Повідомляємо, що кримінальне провадження №761/23886/14-к щодо Крисіна Ю.В. за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального Кодексу України, надійшло до Апеляційного суду міста Києва 29 січня 2018 року, того ж дня зазначене кримінальне провадження було зареєстроване у автоматизованій системі документообігу суду з визначенням відповідного складу колегії суддів", - йдеться у повідомленні.

Наразі вказане кримінальне провадження передане судді-доповідачу та вирішується питання про можливість відкриття апеляційного провадження.

Як повідомляв УНН, Генеральна прокуратура України 28 грудня 2017 року внесла апеляційну скаргу на вирок суду щодо умовного терміну підозрюваного у вбивстві журналіста В.Веремія Ю.Крисіна.

Ю.Крисіна було засуджено до 4 років ув’язнення з дворічним випробувальним терміном. 

Нагадаємо, журналіст В.Веремій помер від вогнепального поранення у лікарні 19 лютого 2014 року. Він зі своїм колегою повертався з редакції додому на таксі. На розі вулиць Володимирської і Великої Житомирської в Києві на машину напали озброєні невідомі, почали розгойдувати авто, витягли водія і пасажирів і почали їх бити. Дві людини отримали травми, а В.Веремій отримав вогнепальне поранення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП