ukenru
anton-polyakov-stav-kandidatom-u-meri-chernigova-vid-partiyi-za-maybutnye

Антон Поляков став кандидатом у мери Чернігова від партії "За майбутнє"

 • 23770 переглядiв

КИЇВ. 20 вересня. УНН. Політична партія "За майбутнє" висунула кандидатом на пост мера Чернігова народного депутата Антона Полякова. Про це в ефірі одного з телевізійних каналів повідомив нардеп Антон Поляков, передає УНН.

"Мене висунули кандидатом у мери Чернігова на місцевих виборах 25 жовтня. Ми проголосували нашу програму, у нас є команда з 42 кандидатів в депутати міської ради, які знають, що робити та готові це робити. Я впевнений, що після виборів ми повністю виконаємо всю нашу програму і зробимо Чернігів найконкурентоспроможнішим містом в Україні та викорінимо всі схеми та корупцію, яка влізла в стіни нашої міськради", - повідомив він.

Також кандидат у мери Чернігова розповів про основні засади своєї передвиборчої програми.

"Інші кандидати дуже багато разів обіцяли знизити тарифи, побудувати сміттєпереробний завод, обіцяли соціальне житло, школи, дитсадки та багато іншого, а натомість закривають їх, будують "золоті" фонтани, на яких розпилюють мільйони з міського бюджету. У нас же є реальні інвестори, які готові побудувати сміттєпереробний завод, який зможе давати тепло, енергію і можливість економити. У нас є реальне бачення, як змінити роботу ТЕЦ, щоб люди платили не найбільший тариф в Україні, як зараз у Чернігові, а навпаки – найменший. І ми знаємо, як підняти наших підприємців, як зробити, щоб розцвітав не лише той бізнес, який наближений до мерії, але всі підприємці були в рівних умовах. І всіх їх ми будемо підтримувати, а не гнобити так, як це робить зараз муніципальна охорона", - зазначив він.

Поляков також наголосив, що він не боїться брати на себе таку відповідальність і готовий поступитись депутатським мандатом заради того, щоб його рідне місто процвітало.

"Як народний депутат я роблю все, що в моїх силах для того, щоб виборці дійсно розуміли, що у них є представники в парламенті. Я завжди відстоював інтереси всіх українців: вчителів, аграріїв, медиків і підприємців, ні від кого не відвертаючись. І я завжди стоятиму на боці журналістів, проти яких зараз намагаються протягнути законопроект про медіа", - додав народний обранець.

Раніше Поляков розповів, що за рік чинна влада не виробила чіткої стратегії з досягнення миру на тимчасово окупованій території Донецької та Луганської областей, а також не має конкретного плану дій.

Українські Національні Новини

Політика