ukenru
angliyka-rozpovila-navischo-yiy-potribna-chergova-peremoga-v-lotereyu

Англійка розповіла, навіщо їй потрібна чергова перемога в лотерею

 • 10415 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. 22 роки тому мешканці англійського міста Шеффілд посміхнулася невимовна удача - вона виграла 5,4 млн фунтів стерлінгів (7,2 млн дол) в лотерею. Про це повідомляє mirror.co.uk, передає УНН.

Англійка придбала щасливий лотерейний квиток в Шеффілдському поштовому відділенні в далекому 1996 році.

"Відтоді багато води утекло. На жаль, я втратила коханого чоловіка, дитину, батьків і брата", - поділилася вона.

Днями 56-річній Діейне Семпсон приснився сон. Вона впевнена, що він - віщий.

"Мені приснився мій покійний брат, який переконав мене, що незабаром я знову виграю в лотерею. І ви знаєте, я вірю йому, оскільки перед першим моїм виграшем він також передбачив мені перемогу", - розповіла Д.Семпсон.

Англійка впевнена, що удача неодмінно посміхнеться їй знову.

"Моє життя - це справжня боротьба. Я не боюся зізнатися, що потребую щасливого лотерейного квитка. І я вірю, що приблизно протягом року я знову виграю грошовий приз", - розповіла вона.

Нагадаємо, результати проведених досліджень свідчать, що більшість людей грають в лотерею, щоб поліпшити своє фінансове становище. І українці не виняток. Більшу частину грошей вони витрачають на поліпшення свого побуту і відпочинок з сім'єю.

Наприклад, подружня пара з Хмельницької області, через два роки після тримільйонного виграшу в лотерею "Лото-Забава" обзавелася новим авто, сільгосптехнікою, зробила ремонт в будинку, провела центральне водопостачання і тепер готується відправити дітей і онуків на відпочинок.

Будівельник з Черкаської області після виграшу 1 млн грн в "Лото-Забава" зробив капітальний ремонт в будинку, купив авто і вперше в житті відправився з сім'єю на море.

Вісімнадцять років чекав свій виграш житель Тернопільської області Григорій Цапура. Довгоочікуваний мільйон він виграв в лютому цього року. Гроші виявилися вельми доречними: частину виграшу він відразу витратить на лікування.

Це всього три історії щасливих володарів лотерейних виграшів "Лото-Забава". Усього ж їх 292. Саме стільком українським гравцям пощастило зірвати куш в один мільйон гривень і більше в цій лотереї компанії "М.С.Л.".

Українські Національні Новини

Суспільство