ukenru
andzhelina-dzholi-khoche-stati-supergeroyineyu-marvel

Анджеліна Джолі хоче стати супергероїнею Marvel

 • 10536 переглядiв

КИЇВ. 28 березня. УНН. Актриса Анджеліна Джолі веде переговори про зйомки в супергеройській картині "Вічні" (The Eternals) від компанії Marvel. Про це повідомляє УНН з посиланням на Variety.

Згідно з інформацією видання, для актриси це буде перша роль у фільмі про супергероїв. Але на цей час, немає ніяких подробиць про те, кого саме буде грати Джолі.

Режисером картини стала Хлоя Чжао, сценарій напишуть Меттью і Райан Фірпо. Продюсер фільму - президент Marvel Studios Кевін Фейдж.

Зазначимо, що основою сюжету стане створена Джеком Кірбі в 1976 році, історія "Вічних" розповідає про расу суперлюдей, що виникла як відгалуження від еволюційного процесу, який проходив на Землі. Дія фільму відбуватиметься мільйони років тому, коли безсмертні боги Целестіали проводили генетичні експерименти над людьми. В результаті з'явились "Вічні", які володіють неймовірними суперздатностями: практично безсмертні, багато представників раси наділені величезною силою і витривалістю, здатні літати, читати думки, створювати силові поля і багато іншого.

Раніше УНН повідомляв, що у мережі з'явилась нова серія постерів до фільму "Месники: Завершення" (Avengers: Endgame), який вийде на екрани вже 25 квітня.

Українські Національні Новини

Культура