amerykanka-dzhudit-vainshtein-yaku-vziav-u-polon-khamas-oholoshena-zahybloiu

Американка Джудіт Вайнштейн, яку взяв у полон ХАМАС, оголошена загиблою

 • 35604 переглядiв

Джудіт Вайнштейн, яка мала подвійне громадянство Ізраїлю і США, та була захоплена під час нападу бойовиків ХАМАС на Ізраїль 7 жовтня, була вбита того ж дня, її тіло залишається в секторі Гази. Це підтвердив у своїй заяві, опублікованій на сайті Білого дому президент США Джо Байден, передає УНН.

Деталі

Американський президент та його дружина "приголомшені тим, що американку Джудіт Вайнштейн, як вважається, було вбито ХАМАС 7 жовтня".

Я дотримуюсь обіцянки, даної мною сім'ям усіх тих, хто досі утримується в заручниках: ми не зупинимо роботу щодо повернення їх додому

заявив американський президент.

Доповнення

Минулого тижня Байден повідомив, що в результаті атаки бойовиків ХАМАС на початку жовтня загинув чоловік Вайнштейн, громадянин США Гед Хаггаї, який також знаходився в заручниках у ХАМАС. Тоді президент США висловив сподівання на повернення додому його дружини Джудіт.

70-річну Джудіт Вайнштейн вважали найстаршою заручницею з-поміж жінок, які залишаються в руках ХАМАСу в секторі Гази. Однак 28 грудня представники її кібуца Нір-Оз повідомили, що Джудіт немає в живих з дня атаки на Ізраїль на початку жовтня.

В тунелях Гази знайшли п’ять тіл ізраїльських заручників ХАМАС25.12.23, 09:25

Лілія Подоляк

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    В Одесі "шахед" влетів в багатоповерхівку, виникла пожежа

     • 136325 переглядiв

    Генштаб: українські захисники відбили 42 атаки ворога

     • 32390 переглядiв

    У Сашка з кліпу Imagine Dragons знову є дім на Миколаївщині

     • 33263 переглядiв