ukenru
amerikantsiv-poperedili-pro-zbilshennya-rizikiv-nasilstva-v-ukrayini-protyagom-viboriv

Американців попередили про збільшення ризиків насильства в Україні протягом виборів

 • 12760 переглядiв

КИЇВ. 20 липня. УНН. Посольство США в Україні опублікувало попередження щодо збільшення рівня загрози безпеці громадян Сполучених Штатів, які планують подорожі або перебувають в Україні, у зв'язку з проведенням парламентських виборів. Про це повідомляє УНН із посиланням на на сайт дипломатичної установи.

"Парламентські вибори в Україні відбудуться 21 липня. Ризик насильства посилюється в період виборів, а напередодні попередніх виборів деякі пов'язані з виборами демонстрації привели до насильства", - йдеться у повідомленні.

Через це американське посольство в Україні радить американцям уникати демонстрацій і натовпів, а також не дивуватися збільшеню присутності поліції, перекриттю вулиць та іншим обмеженням.

Зокрема, серед порад для громадян США міститься рекомендація стежити за місцевими новинами та виконувати всі інструкції правоохоронців.

Нагадаємо, в Україні 20 липня о 00:00 розпочався "день тиші" у зв'язку із проведенням дострокових виборів до Верховної Ради України. У цей день забороняється будь-яка передвиборча агітація.

Українські Національні Новини

Політика