ukenru
amerikanskiy-spetsprokuror-pereviryaye-biznes-zvyazki-zyatya-d-trampa

Американський спецпрокурор перевіряє бізнес-зв’язки зятя Д.Трампа

 • 9525 переглядiв

КИЇВ. 16 червня. УНН. Американський спецпрокурор Роберт Мюллер, який займається розслідуванням можливого втручання Росії у вибори президента США, перевіряє фінансову діяльність і бізнес-зв'язки Джареда Кушнера – старшого радника і зятя глави Білого дому. Про це повідомила газета The Washington Post із посиланням на поінформовані джерела, передає УНН.

Нагадаємо, наприкінці травня The Washington Post писала, що Федеральне бюро розслідувань США зацікавилося зустрічами Дж.Кушнера з послом Росії Сергієм Кисляком та головою “Внешэкономбанка” Сергієм Горьковим, які відбулися у грудні минулого року. За даними видання, Дж.Кушнер пропонував С.Кисляку для полегшення взаємодії створити секретний захищений канал зв'язку між штабом Д.Трампа і Москвою.

Також ФБР намагається виявити факти можливих фінансових махінацій за участю Дж.Кушнера.

Крім того, команда Р.Мюллера вивчає ділові операції, які проводили інші наближені до Д.Трампа особи, зокрема колишній радник президента з національної безпеки Майкл Флінн, екс-керівник виборчого штабу Пол Манафорт і консультант Д.Трампа під час передвиборної кампанії із зовнішньополітичних питань Картер Пейдж.

Як повідомляв УНН, спецпрокурор Р.Мюллер розпочав розслідування щодо можливих спроб Д.Трампа “перешкодити правосуддю” у справі про зв’язки його команди з РФ.

Українські Національні Новини

Новини Світу