ukenru
amerikanska-analitichna-kompaniya-sprognozuvala-ukrayini-odnu-medal-na-oii-2018

Американська аналітична компанія спрогнозувала Україні одну медаль на ОІ-2018

 • 11984 переглядiв

КИЇВ. 8 лютого. УНН. Американська аналітична компанія Gracenote оприлюднила медальний прогноз зимових Олімпійсьих ігор-2018, інформує УНН з посиланням на сайт компанії.

Анатлітики прогнозують, що "жовто-блакитні" зуміють вибороти одну нагороду бронзового ґатунку у жіночій естафеті з біатлону.

Переможцем у загальнокомандному заліку за кількістю виборених нагород має стати Норвегія – 41-на. Далі повинні опинитися Німеччина з 39-ма, США – 29, Канада – 28 і Франція – 21.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Пхьончхані відбулись перші змагання Олімпіади-2018

Примітно, у випадку підтвердження прогнозу, німці встановлять рекорд країни на зимових ОІ. Наразі 36 медалей в Солт-Лейк-Сіті є кращим показником.

Окрім того, аналітична компанія вважає, що найбільшу кількість нагород виборють біатлоністи – німкеня Лаура Дальмайєр і француз Мартен Фуркад (по 6). На рахунку ще одного біатлоніста Йоханнеса Бьо має опинитися 5-ть завойованих медалей, а по 4-ри у представників лижних гонок – Маріта Бьойргена і Мартіна Сунбю з Норвегії.

Нагадаємо, що на Іграх-2014 в Сочі, українська команда у складі Валентини Семеренко, Віти Семеренко, Юлії Джими та Олени Підгрушної завоювала "золото".

Українські Національні Новини

Спорт