ukenru
amerikanka-znayshla-50-tis-dol-u-rizdvyaniy-shkarpettsi

Американка знайшла 50 тис. дол. у різдвяній шкарпетці

 • 9701 переглядiв

КИЇВ. 19 січня. УНН. Мешканка міста Вілмінгтон (штат Делавер, США - ред.) виграла 50 тис. дол. завдяки лотерейному квитку, який вона знайшла у своїй різдвяній шкарпетці. Про це повідомляє United Press International, передає УНН.

"Моя перша реакція - це шок. Спочатку я подумала, що це - якийсь розіграш", - прокоментувала свій виграш американка і додала, що вдячна Санта Клаусу в особі її матері за несподіваний сюрприз.

Повідомляється, що мама переможниці напередодні Різдва заповнила лотерейними квитками три різдвяні шкарпетки. Вони призначалися для трьох дітей. Один з них приніс виграш у розмірі 50 тис. дол.

"В очах моїх братів були відверті ревнощі, адже саме моя різдвяна шкарпетка принесла мені 50 тис. дол. виграшу", - розповіла американка.

Переможниця лотереї додала, що має плани на виграш.

"Я витрачу частину грошей на подорожі, пожертвую щось на благодійність. Також, залишу трошки на майбутнє", - розповіла вона.

Нагадаємо, результати проведених досліджень свідчать, що більшість людей грають в лотерею, щоб поліпшити своє фінансове становище. І українці не виняток. Лічильник мільйонерів державної лотереї "Лото-Забава" налічує вже 281 щасливчика, яким вдалося зірвати призи від 1 млн грн і більше. Тільки у 2017 році в Україні з'явилося 20 мільйонерів завдяки цій лотереї.

Виграні кошти переможці, в основному, витрачають на поліпшення житлових умов, вирішення фінансових проблем, придбання автомобіля, освіту для дітей чи онуків, і лише трохи залишають для задоволення своїх маленьких радощів у вигляді довгоочікуваної відпустки у різних куточках України або за кордоном.

Тобто, більшість українців ставляться до раптово виграних грошей, як до можливості поліпшити умови життя і шансу здійснити давні мрії. Тому і використовують вони їх розумно, і, в якійсь мірі, альтруїстично, на благо дітей і онуків.

Українські Національні Новини

Суспільство