ukenru
amerikanka-vitratit-lotereyniy-vigrash-na-oplatu-medichnikh-rakhunkiv

Американка витратить лотерейний виграш на оплату медичних рахунків

 • 6903 переглядiв

КИЇВ. 6 лютого. УНН. Мешканка округу Меріон (штат Індіана, США - ред.) Кеті Ашер вирішила витратити виграні в лотерею гроші на оплату медичних рахунків, передає УНН з посиланням на місцеве видання WMC Action News 5.

К.Ашер виграла в лотерею "Arkansas Scholarship Lottery" 90 тис. дол. США. Вона планує витратити виграш на оплату медичних рахунків.

К.Ашер купила лотерейний квиток на бензозаправній станції "Bull Shoals". За існуючими правилами, торгова точка отримає комісію в розмірі 1% від виграшу - 900 дол.

Нагадаємо, результати проведених досліджень свідчать, що більшість людей грають в лотерею, щоб поліпшити своє фінансове становище. І українці не виняток. Лічильник мільйонерів державної лотереї "Лото-Забава" налічує вже 282 щасливчиків, яким вдалося зірвати призи від 1 млн грн і більше. Тільки в 2017 році в Україні з'явилося 20 мільйонерів завдяки цій лотереї і вже 3 - в 2018 році.

Виграні кошти переможці, в основному, витрачають на поліпшення житлових умов, вирішення фінансових проблем, придбання автомобіля, освіту для дітей чи онуків, і лише трохи залишають для задоволення своїх маленьких радостей у вигляді довгоочікуваної відпустки в різних куточках України або за кордоном.

Тобто, більшість українців ставляться до раптово виграних грошей, як до можливості поліпшити умови життя і шансу здійснити давні мрії. Тому і використовують вони їх розумно, і, в якійсь мірі, альтруїстично, на благо дітей і онуків.

Нагадаємо, що виграний 21 серпня 2016 року в 889-у тиражі "Лото-Забава" мільйон знадобився Марії Наумець з Рівненської області для оплати медичних послуг з лікування однієї з її дочок.

Українські Національні Новини

Новини Світу