ukenru
amerikanets-vitratit-vigrash-v-lotereyu-na-navchannya-dochki-v-koledzhi

Американець витратить виграш в лотерею на навчання дочки в коледжі

 • 6428 переглядiв

КИЇВ. 23 січня. УНН. Житель міста Ньюпорт виграв в лотерею Powerball 150 тис. доларів. Про це повідомляє WMC-TV, передає УНН.

Щасливчика звуть Джефрі. Він придбав лотерейний квиток в місцевому магазині.

Повідомляється, що американець планує покласти гроші на свій банківський рахунок, а в майбутньому оплатити навчання його доньки в коледжі.

Нагадаємо, результати проведених досліджень свідчать, що більшість людей грають в лотерею, щоб поліпшити своє фінансове становище. І українці не виняток. Лічильник мільйонерів державної лотереї "Лото-Забава" налічує вже 281 щасливчика, яким вдалося зірвати призи від 1 млн грн і більше. Тільки в 2017 році в Україні з'явилося 20 мільйонерів завдяки цій лотереї.

Виграні кошти переможці, в основному, витрачають на поліпшення житлових умов, вирішення фінансових проблем, придбання автомобіля, освіту для дітей чи онуків, і лише трохи залишають для задоволення своїх маленьких радостей у вигляді довгоочікуваної відпустки в різних куточках України або за кордоном.

Тобто, більшість українців ставляться до раптово виграних грошей, як до можливості поліпшити умови життя і шансу здійснити давні мрії. Тому і використовують вони їх розумно, і, в якійсь мірі, альтруїстично, на благо дітей і онуків.

Українські Національні Новини

Новини Світу