ukenru
amerikanets-vigrav-bilshe-700-tis-dol-u-lotereyu-cherez-pomilku-prodavtsya

Американець виграв більше 700 тис. дол. у лотерею через помилку продавця

 • 7458 переглядiв

КИЇВ. 4 жовтня. УНН. Житель американського штату Індіана виграв 703,588 дол. у лотерею, передає УНН з посиланням на UPI .

Ім'я переможця - Хербі Шехорн. Він планував придбати лотерейні квитки Mega Millions. Але продавець, ймовірно помилково, продав американцеві квитки CA$H 5 (Hoosier Lottery daily Draw game).

Прийшовши додому, Шехон зрозумів, що купив не ті лотерейні квитки.

"Я вирішив не впадати у відчай. А на наступний ранок подякував продавцю за неуважність, адже я став володарем 700 тис. дол.", - згадує американець.

Переможець планує витратити грошовий приз на ремонт будинку.

Нагадаємо, експерти констатують сплеск популярності української лотереї "Лото-Забава" і пояснюють це бажанням людей поліпшити своє фінансове становище.

Практика показує, що українці, в більшості випадків, витрачають виграні гроші на ремонт будинку, покупку автомобіля або житла для дітей. Деякі навіть починають власний бізнес.

Наприклад, львів'янин Денис Шадура став мільйонером 27 травня 2018 року. У серпні він приїхав в студію "Лото-Забава", щоб поділитися своєю історією успіху і відразу ж оголосив, що виграні гроші він інвестує в сімейний бізнес, пов'язаний з продуктами харчування.

Українські Національні Новини

Новини Світу