ukenru
alvares-peremig-golovkina-ta-viborov-kilka-poyasiv-chempiona-svitu

Альварес переміг Головкіна та виборов кілька поясів чемпіона світу

 • 13756 переглядiв

КИЇВ. 16 вересня. УНН. У Лас-Вегасі завершився матч-реванш між чемпіоном світу в середній вазі за версіями WBC, WBA (Super) і IBO казахом Геннадієм Головкіна і мексиканцем Саулом Альваресом, передає кореспондент УНН.

Гарні два удари по тулубу та обличчю з лівої руки пройшли від Альвареса у другому раунді. У наступній трихвилинці Головкін відповів непоганим лівим прямим. Четвертий раунд запам'ятався аперкотом з права від казаха. Ще один аперкот пройшов до цілі у виконанні Головкіна в 7-му відрізку двобою.

В десятому раунді обидва боксери активізувалися. На серію ударів казаха, мексиканець відповів своїм сплеском.
У підсумку судді своїми оцінками продемонстрували доволі рівний поєдинок, віддавши все-таки перемогу Альваресу – 114:114 і двічі по 115:113. Перший бій спортсменів закінчився нічиєю.

Примітно, що це перша поразка 36-річного Головкіна у професійній кар'єрі – 38 перемог, 1 нічия, 1 поразка. Додамо, в активі Альвареса 50 виграшів, 1 поразка та 2 нічиї.

Нагадаємо, друге протистояння між боксерами мало відбутися ще в травні цього року, але через провалений допінг-тест екс-чемпіон світу у двох вагових категоріях Альварес відбував піврічну дискваліфікацію.

Українські Національні Новини

Спорт