ukenru
alek-boldvin-vidaliv-akaunt-u-twitter-pislya-intervyu-pro-smert-galini-gatchins-na-zyomkakh

Алек Болдвін видалив акаунт у Twitter після інтерв'ю про смерть Галини Гатчінс на зйомках

 • 20644 переглядiв

КИЇВ. 6 грудня. УНН. Актор Алек Болдвін видалив один з двох своїх підтверджених акаунтів у Twitter через кілька днів після емоційного інтерв'ю на ABC, у якому він вперше розповів про смертельну стрілянину на знімальному майданчику фільму "Іржа" (Rust), де через постріл померла оператор Галина Гатчінс, пише УНН з посиланням на The Hollywood Reporter.

Деталі

Підтвердженого аккаунта Болдвіна @alecbaldwin більше немає в Twitter - з вечора неділі. Актор використовував цей аккаунт, щоб зробити свою першу офіційну заяву після пострілу на знімальному майданчику 21 жовтня, у якому підозрюють Болдввіна і в результаті якого померла оператор фільму Галина Гатчінс і був поранений режисер Джоел Соуза.

"Немає слів, щоб передати мій шок і печаль з приводу трагічної події, що забрала життя Галини Гатчінс, дружини, матері і нашої колеги, яка викликає глибоке захоплення. Я повністю співпрацюю з поліцейськими в розслідуванні, щоб з'ясувати, як сталася ця трагедія", - написав тоді Болдввін в Twitter-акаунті @alecbaldwin.

Акаунт актора @alecbaldwin__ у Twitter, також підтверджений, все ще функціонує, але з 19 жовтня повідомлень там не було. Інші акаунти в Twitter, пов'язані з Болдвіном, також неактивні або були закриті для доступу широкій аудиторії з початку листопада після того, як Болдвін ретвітнув заяву члена команди Rust Терези Мегпейл Девіс, що заперечує небезпечне робоче середовище на зйомках, пише видання.

Доповнення

21 жовтня на знімальному майданчику фільму "Іржа" загинула оператор українського походження Галина Гатчінс, а режисер Джоел Соуза отримав поранення. Виконавець головної ролі у фільмі Алек Болдвін, як повідомлялося, випадково вистрілив у їхній бік зі зброї, що використовується як реквізит, у якій з невідомої причини опинився бойовий патрон.

Але нещодавно Алек Болдвін в інтерв'ю на ABC заявив, що не натискав на спусковий гачок револьвера.

Українські Національні Новини

Суспільство