aktsiya-proti-rosiyskogo-korablya-u-batumi-v-gruziyi-oshtrafuvali-ukrayinku-zhinka-podast-apelyatsiyu

Акція проти "російського корабля" у Батумі: в Грузії оштрафували українку, жінка подасть апеляцію

 • 1022994 переглядiв

КИЇВ. 11 серпня. УНН. У Грузії суд оштрафував українку, затриману на антиросійському мітингу в Батумі, за непокору поліції. Жінка заявила, що подаватиме апеляцію, передає УНН з посиланням на Новости Грузия.

Деталі

Українку Марину Чабанян звинуватили в кількох правопорушеннях: у дрібному хуліганстві та порушенні громадського порядку під час акції проти «російського» корабля в порту 31 липня. А також у непокорі законній вимозі поліції. За непокору поліції жінку все-таки визнали винною.

За словами судді, жінка не мала права бити поліцейських, проте незабаром суддя виправився – не мали права махати руками на поліцейських.

На Марину Чобанян накладено штраф – 2 тисячі ларі (це приблизно 28 тисяч гривень).

Дівчина заявляла в суді, що безпідставне затримання відбулося настільки агресивно і раптово, що вона в перші секунди в шоці не зрозуміла, що відбувається, й інстинктивно стала відмахуватися руками. Але суд не взяв до уваги її аргументи.

Цитата

«Я подаватиму апеляцію. Мене звинуватили в непокорі «законній вимозі» поліції, яка не змогла довести підстави для своїх дій. Суд, знявши звинувачення в дрібному хуліганстві, сам підтвердив, що підстав для затримання не було, тоді в чому полягає «законна вимога», – заявила Чобанян.

Нагадаємо

Як раніше писав УНН, у Грузії зі слідчого ізолятора випустили громадянку України Марину Чобанян, яку раніше затримали на акції в Батумі.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Patriot: у Military Media Center розповіли, на що здатний ЗРК

     • 1264362 переглядiв

    Жнива-2023: намолотили майже 23 млн тонн зерна

     • 1851840 переглядiв