aktora-serialu-seks-u-velikomu-misti-zvinuvatili-u-seksualnomu-nasilstvi

Актора серіалу "Секс у великому місті" звинуватили у сексуальному насильстві

 • 27354 переглядiв

КИЇВ. 17 грудня. УНН. Американського актора Кріса Нота, який зіграв Містера Біга у серіалі "Секс у великому місті", звинуватили у сексуальному насильстві. Про це повідомляє УНН із посиланням на The Hollywood Reporter.

Деталі

Як зазначають, дві американки із псевдонімами Зої (40 років) та Лілі (31 рік) виступили зі звинуваченнями на адресу Нота у жовтні та серпні цього року. Жінки заявили, що новини про прем'єру сиквелу серіалу "Секс у великому місті" із назвою "І просто так", призвели до хворобливих спогадів про події, які сталися у 2004 і 2015 роках.

"Коли я побачила, що він знову зіграв роль у "Сексі у великому місті", це просто вивело мене з себе", — зазначила Зої виданню The Hollywood Reporter.

Вона розповіла, що інцидент із Нотом стався 2004 року в Лос-Анджелесі, куди вона переїхала після закінчення коледжу. На той момент дівчині було 22 роки. За її словами, тоді актор співпрацював із фірмою, де вона працювала. Тоді ж він зґвалтував її, проте розповісти комусь про те, хто саме це зробив, вона побоялася, бо вирішила, що її за це звільнять.

Інша жінка — Лілі — повідомила виданню, що познайомилася з Нотом у 2015 році, коли працювала у нічному клубі. Згідно з її розповіддю, артист зґвалтував її у себе вдома, куди запросив після походу до ресторану.

"Я почувалася жахливо. Всі мої мрії про актора, якого я буквально любила багато років, просто зникли", — зізналася американка.

Тим часом сам Кріс Нот, з яким видання зв'язалося після заяв на його адресу від Зої та Лілі, категорично відкинув звинувачення у насильницьких діях та назвав їх хибними.

"Звинувачення проти мене, висунуті людьми, з якими я бачився роки і навіть десятиліття тому, цілком і повністю брехливі. Неважливо, відбулися ці історії 30 років тому або 30 днів тому, тому що "ні" завжди означає "ні". Це та сама грань, через яку я ніколи не переступав і не переступлю. До того ж ті зустрічі відбувалися за взаємною згодою. Не знаю, чому це спливло саме зараз, але знаю точно, що не ґвалтував цих жінок", — запевнив він.

Нагадаємо

Американського актора Девіна Ретрея, відомого за роллю Базза Маккалістера у сімейній комедії “Сам удома”, звинуватили у насильстві.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Кулеба назвав топ-10 перемог 2021 року

     • 20366 переглядiв

    Тайфун "Рей" на Філіппінах: повідомили про одного загиблого

     • 14804 переглядiв