ukenru
aktor-dueyn-dzhonson-vidmovivsya-vid-propozitsiyi-vina-dizelya-povernutisya-u-forsazh

Актор Дуейн Джонсон відмовився від пропозиції Віна Дізеля повернутися у "Форсаж"

 • 63166 переглядiв

КИЇВ. 30 грудня. УНН. Актор Дуейн "Скеля" Джонсон підтвердив, що не повернеться до "Форсажу" навіть після особистого прохання Віна Дізеля. Про це пише УНН з посиланням на Hollywood Reporter.

Цитата

"У червні цього року ми зустрілися з Віном безпосередньо у приватному порядку – тоді я сказав йому, що не повернуся до франшизи. Я сердечно пояснив, що завжди підтримуватиму акторський склад і вболіватиму за успіх франшизи, але більше ніколи не повернуся до неї. Також приватно я переговорив зі своїми партнерами з Universal, і вони підтримали моє рішення, тому що розуміють проблему, - пояснив Дуейн Джонсон. - Нещодавній публічний пост Віна – це приклад маніпуляції. Мені не сподобалося, що він приплів до нього дітей та смерть Пола Уокера. Дай їм спокій. Ми обговорювали це кілька місяців тому і дійшли чіткого розуміння. З самого початку я хотів закінчити свій шлях у цій неймовірній франшизі "Форсаж" благородно та витончено".

Деталі

У 2016 році між Дізелем та Джонсоном стався великий конфлікт. Тоді Скала опублікував у соцмережах пост, у якому звинуватив Дізеля у непрофесійній поведінці та частих запізненнях на знімальний майданчик. У листопаді 2021 року Дізель звернувся до Джонсона в інстаграм із проханням повернутися до "Форсажу".

Додамо

"Форсаж 10" вийде 7 квітня 2023 року і стане передостаннім фільмом франшизи. Режисером стрічки виступить Джастін Лін.

Українські Національні Новини

Культура