ukenru
aeroport-kiyiv-evakuyuvali-cherez-informatsiyu-pro-zaminuvannya

Аеропорт "Київ" евакуювали через інформацію про замінування

 • 8462 переглядiв

КИЇВ. 23 квітня. УНН. У столиці правоохоронці перевіряють інформацію щодо замінування аеропорту "Київ" ім. Сікорського через анонімний дзвінок. З будівлі аеропорту евакуювали близько 800 осіб. Про це УНН повідомила заступник начальника відділу комунікації Головного управління Національної поліції у місті Києві Яна Неруш.

"У Києві правоохоронці перевіряють інформацію щодо замінування столичного аеропорту. Зараз на місці працюють фахівці всіх профільних служб, зокрема слідчо-оперативна група солом’янського управління поліції, екіпажі патрульних, рятувальники та медики", - сказала співрозмовниця.

З її слів, до чергової частини Солом’янського управління поліції сьогодні надійшов анонімний дзвінок про те, що заміновано аеропорт "Київ", розташований на вулиці Медові.

"За вказаною адресою виїхали спеціалісти вибухотехнічної служби, кінологи та екіпажі патрульних. Під час перевірки і на момент обстеження об'єкту та прилеглої території відбувалась евакуація. За нашою інформацією, це приблизно 800 осіб. Зараз перевірка ще триває. Відомості про цю подію належним чином зареєстровані в журналі Єдиного обліку заяв та повідомлень Солом’янського управління поліції", - повідомила вона.

Як повідомляв УНН, у день виборів правоохоронці перевірили 47 повідомлень про вибухівку.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП