ukenru
advokati-yanukovicha-podavatimut-apelyatsiyu-na-virok

Адвокати Януковича подаватимуть апеляцію на вирок

 • 12593 переглядiв

КИЇВ. 24 січня. УНН. Захист екс-президента України Віктора Януковича буде звертатися з апеляційними скаргами щодо вироку своєму підзахисному. Про це після засідання в Оболонському суді заявив представник захисту Януковича Олександр Горошинський, передає кореспондент УНН.

"Суд не взяв до уваги і не дозволив, фактично, унеможливив допитати переважну кількість свідків захисту. Суд відкинув дуже велику кількість захисту. Нагадаю, за кількістю матеріали сторони обвинувачення налічують біля 30 томів. Більше 50 томів - матеріали сторони захисту", - сказав адвокат.

Він наголосив, що суд виніс свій вирок в умовах тиску з боку нинішніх керівників Украни.

"Безумовно, що ми, сторона захисту, будемо звертатися з апеляційними скаргами в межах вироку, який озвучено не на користь нашого клієнта. Сподіваюся, що ми зможемо досягти істини у справі", - сказав адвокат.

Як повідомляв УНН, 24 січня Оболонський райсуд Києва виніс екс-президенту України Віктору Януковичу вирок у справі про державну зраду - 13 років ув'язнення. Суд ухвалив визнати Януковича винуватим у вчиненні злочинів за ч. 1 ст. 111, ч. 5 ст. 27 ч. 2 ст. 437 КК України.

Українські Національні Новини

Політика