ukenru
advokati-polonenikh-ukrayinskikh-moryakiv-oskarzhat-prodovzhennya-areshtu

Адвокати полонених українських моряків оскаржать продовження арешту

 • 9766 переглядiв

КИЇВ. 16 січня. УНН. Команда захисників полонених українських моряків оскаржить продовження арешту, який постановив Лефортівський районний суд Москви. Про це повідомляє УНН з посиланням на заяву адвоката українців Миколи Полозова у Facebook.

"Усі винесені вчора і сьогодні Лефортівським судом постанови про продовження термінів утримання під вартаю по відношенню до військовополонених будуть оскаржені адвокатами нашої команди у встановлений законом триденний термін", - написав Полозов.

Раніше УНН повідомляв, що Лефортовський районний суд Москви продовжив до 24 квітня арешт для ще чотирьох українських моряків. 

Нагадаємо, 25 листопада 2018 року прикордонні кораблі ФСБ РФ обстріляли і захопили три судна Військово-морських сил ЗС України у складі двох малих броньованих артилерійських катерів "Бердянськ" і "Нікополь" і рейдового буксира "Яни Капу", які здійснювали плановий перехід з порту Одеси в Чорному морі в порт Маріуполь в Азовському морі. 24 українських моряка заарештували в Криму на два місяці, потім їх перемістили в російські СІЗО в Москві.

Українські Національні Новини

Політика