ukenru
advokat-r-nasirova-yakscho-lyudinu-poperedili-pro-aresht-nedaremno-vona-khvoriye

Адвокат Р.Насірова: якщо людину попередили про арешт, "недаремно" вона хворіє

 • 9186 переглядiв

КИЇВ. 13 березня. УНН. Хвороба тимчасово відстороненого з посади голови Державної фіскальної служби Романа Насірова є законною. Про це під час розгляду апеляційної скарги заявив адвокат Олександр Мірошник, передає кореспондент УНН.

"Хвороба є законною. Хворіли всі, хто перебував у такій ситуації. Якщо особу готують до цього, якщо особі кажуть, що тебе арештують, недаремно, що особа захворіє", - сказав адвокат Олександр Мірошник.

Він нагадав, що під час судових розглядів хворіли автомайданівці, політики і навіть генеральний прокурор Юрій Луценко.

При цьому він нагадав суду, що у Р.Насірова троє дітей. Крім того на думку захисника, його підзахисного невиправдано цькує преса.

О.Мірошник також додав, що під час розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу Р.Насірову та його захисникам "погрожували люди в дизайнерському одягу на коштовних авто".

Нагадаємо, Р.Насірову 2 березня вручили повідомлення про підозру.

Він підозрюється у вчиненні злочину передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки).

Солом’янський районний суд Києва обрав Р.Насірову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на два місяці з можливістю внесення 100 млн грн застави.

Українські Національні Новини

Суспільство