ukenru
advokat-pro-sentsova-u-nogo-sertseva-nedostatnist-i-revmatizm

Адвокат про Сенцова: у нього серцева недостатність і ревматизм

 • 12110 переглядiв

КИЇВ. 2 жовтня. УНН. Адвокат засудженого в Росії українського режисера Олега Сенцова Дмитро Дінзе заявляє, що в українця, який 142-ий день голодує в російській колонії, – серцева недостатність і ревматизм. Про це повідомляє УНН з посиланням на "Радіо Свобода"

"Так, загострення у нього (Сенцова – ред.). У нього проблеми з серцем – серцева недостатність. Також ревматизм нижніх кінцівок, з’явилися проблеми з печінкою і нирками, бо на тлі голодування у нього змінився стан крові. Відповідно до цього йому призначили певні ліки, глюкозу прокапали, поживні суміші. Виходячи з цього, відповідно до висновку фахівців-лікарів, йому призначають певні препарати, які він вживає", – сказав Дінзе. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Держдепі відповіли на ідею обміняти Сенцова на Бутіну та Ярошенко

Нагадаємо, до 3 жовтня заплановане проведення чергового консиліуму лікарів, щоб в подальшому оцінити стан здоров'я Олега Сенцова, який знаходиться в російській в'язниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не знаю, наскільки мене вистачить: Сенцов надіслав новий лист з колонії

Нагадаємо, спікер Верховної Ради України Андрій Парубій підписав постанову парламенту про висунення кандидатури Олега Сенцова на здобуття Нобелівської премії миру.

Українські Національні Новини

Політика