ukenru
advokat-nebesnoyi-sotni-rozpoviv-chomu-obminyali-eks-komandira-chornoyi-roti

Адвокат Небесної сотні розповів, чому обміняли екс-командира “чорної роти”

 • 10508 переглядiв

КИЇВ. 17 лютого. УНН. Екс-командира так званої “чорної роти” спецпідрозділу "Беркут" Дмитра Садовника обміняли на те, щоб справа про вбивство активістів Майдану не розслідувалась. Про це на прес-конференції заявив адвокат родин героїв Небесної сотні Віталій Титич, передає кореспондент УНН.

"На кого його (Д.Садовника-ред.) обміняли мені достеменно не відомо, можливо, його обміняли на те, щоб ці справи не були розслідувані, я це мав на увазі",- сказав В.Титич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Адвокат Небесної Сотні: екс-командира "чорної роти" Д.Садовника обміняли

При цьому він не виключив і реального обміну Д.Садовника.

"Один із прокурорів, який намагався недопустити цього, висунув свою версію, на кого його (Д.Садовника -ред.) обміняли, я прізвище не буду говорити але є й така версія, що його безпосередньо обміняли",- сказав В.Титич.

Він зазначив, що за обсягом доказів проти Д.Садовника розслідування справи про розстріли активістів 20 лютого на вул. Інститутській було б уже на зовсім іншій стадії.

"Він встановлений точно за ознаками - є його зброя, є його кулі, є вбиті...і найголовніше він під час вчинення цього злочину тяжкого - терористичного акту зв'язувався за допомогою свого телефону з вищим керівництвом держави, зокрема Шуляком",- уточнив адвокат.

Українські Національні Новини

Суспільство