ukenru
advokat-billa-klintona-radit-prikhilnikam-impichmentu-trampa-zosereditisya-na-ukrayini

Адвокат Білла Клінтона радить прихильникам імпічменту Трампа зосередитися на Україні

 • 16007 переглядiв

КИЇВ. 22 жовтня. УНН. Спеціальний радник Білла Клінтона під час імпічменту і радник Обами в Білому домі Грег Крейг в інтерв'ю телеканалу ABC, обговорюючи імпічмент президента Дональда Трампа, порадив демократам Палати представників США зосередитися на відносинах Трампа з Україною, а не на доповіді спецпрокурора Роберта Мюллера, передає УНН.

"Я думаю, що (спікер Палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі - ред.) повинна зосередитися саме на тому, на чому вона зараз зосереджена, а саме на тому, чи були спроби президента змусити іноземний уряд втрутитися в наш політичний процес шляхом розслідування одного з його політичних супротивників", - сказав адвокат.

За його словами, "це явно стає предметом нашої української розмови - використання президентської влади неприйнятними і неприпустимими, неконституційними і такими, що не відповідають його присязі способами".

Адвокат Клінтона також порадив демократам продовжувати розслідування імпічменту, зосередившись на телефонній розмові з Президентом України, а не на розширенні свого розслідування на доказах, виявлених колишнім спеціальним радником Робертом Мюллером в рамках розслідування втручання Росії у вибори 2016 року і можливого перешкоджання правосуддю з боку президента.

"Ось на чому, я думаю, ми зосереджені, і я думаю, що було б помилкою зосередитися в іншому місці", - додав він.

Як повідомляв УНН, колишній посол США в Україні, а нині тимчасовий повірений у справах США по Україні Вільям Тейлор прибув до Конгресу для дачі свідчень у справі про імпічмент президента США Дональда Трампа.

Українські Національні Новини

Політика