ukenru
a-yarmolenko-khotilosya-pokarati-turetskikh-fanativ-za-yikh-povedinku

А.Ярмоленко: хотілося покарати турецьких фанатів за їх поведінку

 • 10838 переглядiв

КИЇВ. 7 грудня. УНН. Нападник "Динамо" Андрій Ярмоленко прокоментував заключний матч своєї команди в груповому етапі Ліги чемпіонів, в якому "біло-сині" здобули найбільшу перемогу в історії клубу у Лізі Чемпіонів, розгромивши турецький "Бешикташ" з розгромним рахунком 6:0, передає УНН з посиланням на сайт "Динамо".

"Сьогодні була задача тільки перемогти. Самі знаєте, як ми виступили в нинішній Лізі Чемпіонів. Хочу подякувати тим справжніх уболівальників, які прийшли на стадіон, незважаючи на холодну погоду. Саме вони - ті справжні фани "Динамо", про яких варто писати і говорити. Ми грали саме для них", - розпочав лідер столичного клубу.

Також футболіст відзначив шанобливе ставлення до суперників у матчі: "Вважаю, ми і так дуже шанобливо поставилися до суперника. Коли все виходить, і в складі на дві особи більше, можна грати п'ятами, балуватися. Але, думаю, всі наші хлопці показали, що таке respect, проявили справжню повагу до суперника - не дарма це слово написано у нас на футболках".

Окрім того А.Ярмоленко не забув прокоментувати дії турецьких уболівальників, котрі вели заворушення на стадіоні та за його межами.

"Звичайно, хотілося їх покарати за таку поведінку. І добре, що своєю грою ми покарали і вболівальників "Бешикташа", і команду", - додав гравець збірної України.

Нагадаємо, турецькі вболівальники влаштували безлад на стадіоні під час матчу "Динамо" - "Бешикташ".

Як повідомляв УНН, впродовж матчу на НСК “Олімпійський” турецькі вболівальники запалювали фаєри та інші піротехнічні засоби.

Також перед грою у центрі Києва сталась сутичка між українськими та турецькими фанатами.

Українські Національні Новини

Спорт