ukenru
a-shevchenko-nazvav-informativnoyu-gru-proti-malti

А.Шевченко назвав інформативною гру проти Мальти

 • 14323 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Наставник національної команди України з футболу Андрій Шевченко дав свій коментар поразці у спарингу від Мальти (0:1), назвавши ї гарним уроком для своїх підопічних, інформує УНН з посиланням на телеканали "Футбол 1/2".

"Всі говорили, що Мальта - слабка команда. Мальта вміє захищатися. Ми сьогодні створили моменти, але не реалізували. Десь спробували дати зіграти всім. Це інформативна гра, футболісти були під навантаженням. Стовідсоткових моментів практично не виникало, але у нас була повна перевага. Мальта забила свій гол зі стандартного положення, ми десь помилилися. В принципі, це для нас хороший урок", - підкреслив рульовий "жовто-блакитних".


На думку А.Шевченка футболісти української збірної повинні бути кардинально по-іншому готовими до гри з Фінляндією: "це була товариська гра. Ті, хто сьогодні не прокинувся, повинні якнайшвидше прокидатися. Попереду у нас важливий матч. Ми повинні бути до нього готові, але не так, як сьогодні. Окрім того, ні перед ким відповідальність не знімається. Ми отримали дуже багато інформації, тепер знаємо, хто в якому стані. Ми повинні здригнутися. Попереду дуже важлива гра в Фінляндії. Цей дзвіночок пролунав, всі повинні це зрозуміти".


Як повідомлялося раніше, півзахисник "Динамо" Денис Гармаш не зможе допомогти українцям у грі проти Фінляндії.

Українські Національні Новини

Спорт