ukenru
a-shevchenko-finlyandiya-v-chomus-perevershila-nashi-ochikuvannya

А.Шевченко Фінляндія в чомусь перевершила наші очікування

 • 10858 переглядiв

КИЇВ. 12 червня. УНН. Після перемоги в Тампере над фінами (2:1) головний тренер збірної України не приховували, що долю матчу вирішили характер і бійцівські якості, повідомляє УНН з посиланням на сайт УЄФА.

 

"Хочу подякувати команді за те, що вона здобула важливі три очки. Сьогодні наші футболісти показали, що вони - мужики, що їм не все одно. Для мене це найголовніше. Навіть на тренуваннях було видно, наскільки втомленими прибули на збір хлопці. Тому ми попросили їх зіграти компактно, як можна простіше і з максимальною викладкою в обороні. Все це зробили, продемонструвавши дуже правильну мотивацію. Що і стало запорукою цієї важливої перемоги", - розпочав наставник.
Також коуч поділився зі своїми очікуваннями щодо суперника: "ми очікували, що господарі зіграють в два нападаючих, але вони залишили одного, наситивши центр поля. Звичайно, не можна не відзначити їх фізичний стан, можливо, в чомусь збірна Фінляндії навіть перевершила наші очікування. Місцями вона контролювала м'яч, інтенсивно пресингувала. Правда, ми очікували, що суперник підсяде в другому таймі, що в підсумку і сталося. Це теж позначилося на результаті".

Додамо, що на думку А.Шевченка у грі з фінами "жовто-блакитні" вижали максимум на що були здатні.

Українські Національні Новини

Спорт