ukenru
a-reva-serednya-zarplata-v-ukrayini-zroste-do-7100-griven

А.Рева: Середня зарплата в Україні зросте до 7100 гривень

 • 14184 переглядiв

КИЇВ. 12 червня. УНН. До кінця 2017 року передбачається зростання середньої заробітної плати на 37 відсотків - до 7100 гривень. Про це УНН повідомили у прес-службі Мінсоцполітики.

З 11 по 14 червня українська делегація, очолювана Міністром соціальної політики України Андрієм Ревою, бере участь у 106–й сесії Міжнародної конференції праці, що проходить у місті Женева (Швейцарія).

У плані візиту підписання Меморандуму між Міністерством соціальної політики України та Міністерством праці, добробуту, соціального страхування Республіки Кіпр про співробітництво у соціальній сфері.

А.Рева планує виступити перед учасниками сесії з метою ознайомлення із основними моментами діяльності Уряду щодо покращення умов праці українців, зокрема, про початок проведення реформи оплати праці.

"Першими кроками стало збільшення мінімальної заробітної плати на 100% та заходи з дотримання інфляції на помірному рівні. А до кінця 2017 року передбачається прогнозоване зростання середньої заробітної плати на 37 відсотків", - наголосили в міністерстві.

Крім того, А.Рева зазначив, що реформа оплати праці передбачає перегляд встановлення заробітної плати з метою поступового підвищення реальної заробітної плати та ліквідації заборгованості по заробітній платі.

Як повідомляв УНН, в Україні чоловіки заробляють на третину більше, ніж жінки.

Українські Національні Новини

Суспільство