ukenru
a-parubiy-spodivayetsya-na-zavershennya-konsultatsiy-pro-vizoviy-rezhim-z-rf-nastupnogo-tizhnya

А.Парубій сподівається на завершення консультацій про візовий режим з РФ наступного тижня

 • 10782 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. Голова Верховної Ради Андрій Парубій сподівається на завершення консультацій щодо запровадження візового режиму з Росією наступного тижня і обіцяє поставити на голосування це питання, щойно з'являться голоси для його ухвалення. Про це він заявив в інтерв’ю телеканалу "Рада", передає УНН.

“Продовжуються консультації (щодо запровадження візового режиму з Росією — ред.) і я дуже сподіваюся, що наступного тижня ми зможемо вийти на позитивне рішення, і як тільки я буду бачити, що в залі є голоси, я тут же запропоную постанову про звернення до МЗС з приводу введення візового режиму з Росією”, — сказав А.Парубій.

Він переконаний, що вносити це питання на розгляд депутатів можна лише тоді, коли буде гарантовано його підтримку, бо в іншому випадку “це був би неуспіх не тільки українського парламенту, а взагалі української справи”.

“Я вважаю, що з країною-агресором має бути встановлений візовий режим. І відповідно мною і моїми колегами з міжнародного об’єднання „Самооборона Майдану“ цей законопроект був поданий ще 2 роки тому”, — зазначив голова ВР.

Як повідомляв УНН, у МЗС зазначили, що будуть готові до запровадження візового режиму з РФ, якщо буде ухвалено політичне рішення.

Українські Національні Новини

Політика