ukenru
a-parubiy-rozpoviv-pro-poryadok-denniy-roboti-vr-na-potochnomu-tizhni

А.Парубій розповів про порядок денний роботи ВР на поточному тижні

 • 10019 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. ВР розгляне на поточному пленарному тижні блоки питань соцзахисту ветеранів війни, аграрної, фінансової сфер, а також питання правоохоронної системи. Про це під час засідання погоджувальної ради заявив голова ВРУ Андрій Парубій, передає кореспондент УНН.

"Першими проектами законів будуть пропонуватися кілька проектів, які стосуються вшанування пам'яті герої. Це і 5697 про статус ветеранів війни і гарантій їх соціального захисту, а також 4995. Це проект закону "Про внесення змін до законодавчих актів України з питань забезпечення жилими приміщеннями військовослужбовців та членів їх сімей", а також проект постанови про вшанування героїв України та інформування громадян України про подвиги українських військових", - сказав А.Парубій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВР завтра розгляне законопроект про статус учасника бойових дій активістам Революції гідності

Крім того за його словами парламент розгляне блоки питань, які не встиг розглянути на минулому сесійному тижні.

"Перший з них – це блок аграрних питань. Їх не так багато, це фактично 4 питання", - уточнив він.

Разом з тим за даними спікера ВРУ розгляне питання паливно-енергетичного комплексу. "Тут є блок з більшої кількості питань", - зазначив А.Парубій.

Парламент також планує призначити позачергові вибори до місцевих рад.

"В середу традиційно пропонуються питання ратифікації, а також блок, який ми не встигли розглянути минулої середи – це питання захисту прав внутрішньо переміщених осіб – це блок теж з 4 питань", - уточнив А.Парубій.

В четвер Раді пропонується, за його словами, як ключовий блок питання правоохоронної діяльності. "Тут є значна кількість питань – до 10", - сказав А.Парубій.

Крім того депутати розглянуть питання фінансів та банківської діяльності.

"Нагадую, що першим питанням буде стояти питання про порядок денний сесій", - додав А.Парубій

Українські Національні Новини

Політика