ukenru
a-geraschenko-tse-vzhe-ne-pershiy-vipadok-zamakhu-na-o-goncharenka

А.Геращенко: це вже не перший випадок замаху на О.Гончаренка

 • 9458 переглядiв

КИЇВ. 23 лютого. УНН. Поки не знаю всіх деталей і обставин ситуації з Олексієм Гончаренком, але нагадаю, що це вже не перший випадок замаху на нього. Про це на своїй сторінці у Facebook написав радник глави МВС, народний депутат Антон Геращенко, передає УНН.

"Сьогодні вранці прокуратура заявила про факт викрадення народного депутата Олексія Гончаренка. Найближчим часом на цю тему очікується брифінг правоохоронців... Я поки не знаю всіх деталей і обставин ситуації з Олексієм Гончаренком, але нагадаю, що це вже не перший випадок замаху на нього", - написав А.Геращенко.

Він також нагадав, що першому замаху на О.Гончаренка запобігли ще у квітні 2015 року разом із розгромом групи проросійських сепаратистів, які готували бунт в прилеглих до Придністров'я районах України.

"До Олексія Гончаренка та його вчинків можна ставитися по різному, але зловтішатися і знущатися над факт загрози життю людини - це підло і безчесно", - додав А.Геращенко.

Нагадаємо, 23 лютого УНН підтвердили у ГПУ, що народного депутата Олексія Гончаренка викрадено.

Радник голови СБУ Ю.Тандіт повідомив, що спецслужба займається "спеціальними заходами" для розшуку нардепа О.Гончаренка.

Також нагадаємо, за фактом викрадення нардепа О.Гончаренка відкрили провадження.

Як повідомляв УНН, мобільні месенджери фіксували присутність О.Гончаренка у мережі сьогодні о 14 годині.

Українські Національні Новини

Політика