ukenru
a-avakov-u-detalyakh-znaye-pro-strilyaninu-v-knyazhichakh-a-geraschenko

А.Аваков у деталях знає про стрілянину в Княжичах - А.Геращенко

 • 11699 переглядiв

КИЇВ. 4 грудня. УНН. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков в деталях знає про подробиці стрілянини у Княжичах під час якої загинуло 5 правоохоронців. Про це в ефірі "112 Україна" повідомив радник глави МВС, народний депутат Антон Геращенко, передає УНН.

"Арсен Аваков поінформований у деталях про події у Княжичах", - повідомив А.Геращенко.

Відповідаючи на запитання, чи планує А.Аваков екстрено повернутись в Україну із відрядження, нардеп зазначив, що міністр сам ухвалить відповідне рішення.

Нагадаємо, у прес-службі МВС повідомили, що сам А.Аваков перебуває у робочому відрядженні у м. Оттава (Канада).

Раніше Президент України Петро Порошенко висловив співчуття рідним правоохоронців, які загинули під час спецоперації біля Броварів, а також додав, що винні будуть покарані.

Екс-глава Національної поліції Хатія Деканоідзе також висловила співчуття рідним і колегам правоохоронців, які загинули під час спецоперації біля Броварів.

Нагадаємо, у селищі Княжичі Броварського району сталася стрілянина між співробітниками поліції, в результаті якої загинуло 5 правоохоронців.

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що внутрішнє розслідування по факту перестрілки між палійськими біля Броварів внаслідок чого загинуло п’ять правоохоронців, буде всебічним і чесним.

Українські Національні Новини

Політика