ukenru
a-avakov-nagorodiv-a-okuyevu-novoyu-zbroyeyu

А.Аваков нагородив А.Окуєву новою зброєю

 • 12687 переглядiв

КИЇВ. 8 червня. УНН. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков нагородив добровольця Аміну Окуєву новою зброєю, вручивши їй Glock-43. Крім того, глава МВС вручив її чоловіку Адаму Осмаєву, на якого у Києві було скоєно замах, спеціальний годинник, передає УНН.

"...приїхали в МВС - випити чашечку чаю в товариському колі, і обговорити нашу спільну анти-путінську, антитерористичну справу. Був радий нагородити бійця поліцейського добробата Аміну, на заміну старенького ПМ (який заклинило на 4-му пострілі) - новеньким Glock-43", - написав А.Аваков у Facebook.

Міністр також додав, що вручив А.Осмаєву спеціальний годинник.

"Спеціально для російських ЗМІ повідомляю - годинник з вбудованим лазером і будильником з мелодійним рінгтоном про Путіна, який популярний серед українських любителів хорового співу", - уточнив А.Аваков.

Разом з тим, глава МВС додав, "щодо негідника, який скоїв замах, буде ще багато цікавого представлено".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: А.Осмаєва виписали з лікарні

Нагадаємо, 1 червня в перестрілці на Подолі в Києві постраждав чоловік прес-офіцера Міжнародного добровольчого батальйону імені Д.Дудаєва Аміни Окуєвої Адам Осмаєв, якого підозрювали в організації замаху на життя президента Росії Володимира Путіна.

Як писав УНН, 3 червня зловмиснику, який напав на добровольців АТО А.Осмаєва та його дружину А.Окуєву, оголошено про підозру.

Українські Національні Новини

Політика